Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Întâlnire comunitară cu dl. Deputat Cătălin Teniță

October 14, 2021 @ 6:00 pm 8:00 pm

Romanians of DC vă invită joi, 14 octombrie între orele 18-20 la o întâlnire și o discuție în cadru restrâns cu dl. Cătălin Teniță, Deputat din partea USR în Parlamentul României.

O scurtă biografie în cuvintele dl. Cătălin Teniță: ”De circa 20 de ani am fost antreprenor în zona IT. Am pornit de la zero, am făcut o companie stabilă cu clienți reputabili din România și din străinătate. În ultimii 5 ani de antreprenoriat, am fost și activist și cetățean full-time. Am fondat Geeks For Democracy. Am observat alegeri, am strâns bani pentru proiecte civice și de jurnalism, am susținut proteste, am făcut multă comunicare digitală, am realizat harți electorale și analize sociologice. Am fost parte a acelui val de civism care a luptat pentru stat de drept și justiție independentă în România vreme de 4-5 ani, din 2015 în 2019.De ce am făcut asta? Pentru că în primul rând și mai presus de toate, sunt tată. Și un părinte vrea să lase o lume mai bună pentru copilul său.Am decis așadar e nevoie de o implicare și mai substanțială și astfel la începutul lui 2020 am intrat în PLUS. Am candidat intern și apoi la alegerile parlamentare naționale. Sunt deputat de București, vicepreședinte în Comisia pentru Drepturile Omului, membru în Comisia de Cultură și cea UNESCO.Proiectele mele de suflet pe care îmi centrez mandatul: bibliotecile rurale ca centre digitalizate, transparența prin date deschise, masa caldă școlară. Proiectele esențiale pe care doresc să le trecem: reforma electorală, tăierea pensiilor speciale, limitarea sub toate formele a nepotismului și a „abuzării” banului public. Pe scurt: Stat Responsabil!”

Evenimentul se va desfășura ținând cont de regulile de distanțare socială din Districtul Columbia și va avea loc în Sala Socială de la 400 Massachusetts Ave, NW, Washington, DC. Participanții sunt încurajați să poarte mască. Vă rugăm să confirmați prezența până marti, 12 octombrie la adresa noastră de email. 

Organized by Romanians Of DC