Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Întâlnire cu delegație parlamentară română

May 19 @ 6:00 pm 8:00 pm

Romanians of DC are plăcerea să vă invite la o întâlnire (informală) cu membri delegației Parlamentului României care se află săptămâna aceasta într-o vizită oficială în Washington, DC. Din delegație fac parte următori deputați: Ana-Maria Cătăuță (PSD), Costel Neculai Dunava (PSD), Szabolcs Nagy (UDMR), Simina Tulbure (USR) și George-Cristian Tuță (PNL). Evenimentul va avea loc joi, 19 mai între orele 6 și 8 pm la Summit Rooftop at Conrad Hotel – 950 New York Avenue, NW, Washington, DC.

Ana-Maria Cătăuță este Deputadă de Bacău din partea Partidului Social Democrat – PSD din 2020. În Parlament este Secretar al Comisiei pentru afaceri europene, Membru at Comisiei pentru industrii și servicii, dar și Președinta Comisiei permanente comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO. Ea este și Membru al Grupului parlamentar Pro-America unde a servit și ca și Vice Președinte până în mai 2022. În noiembrie 2021 ea a fost aleasă vicepreședinte al Camerei Deputaților funcție pe care a deținut-o până la sfârșitul sesiunii parlamentare din februarie 2022.

Costel Neculai Dunava este de asemenea Deputat de Bacău din Partea Partidului Social Democrat fiind ales pentru prima dată în 2016. El este Președintele Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare dar și membru din 2017 al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE unde a și fost ales Vice Președinte în sesiunea din 2019 și reales în 2021.

Szabolcs Nagy este membru al Camerei Deputaților din 2020 din partea Uniunii Democrate Maghiare din România – UDMR unde reprezintă Satu Mare. Este membru al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului și al Comisiei pentru știință și tehnologie.

Simina Tulbure este Deputată din 2020, aleasă în circumscriptia electorală nr. 43 – Circumscriptia pentru cetățenii români cu domiciliul în afara țării din partea Uniunii Salvați România – USR. Ea este membră a Comisie pentru învățământ, a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării și până în martie 2022 a fost membră și a Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.

George-Cristian Tuță este chestor al Camerei Deputaților și reprezintă circumscriptia electorala nr. 25 Ilfov din partea Partidului Național Liberal – PNL. Dl. Tuță este Secretar al Comisiei pentru afaceri europene și membru în Comisia pentru industrii și servicii. Din mai 2022 este și Membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO dar și fost Vicepreședinte al grupului parlamentar Pro America.

Parcare disponibilă pe strada sau cu valet ($14). Hotelul se află în imediata apropiere a stație de metrou Chinatown care se află pe liniile roșie, portocalie și albastră.

Organized by Romanians Of DC