Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Femeia este menită să fie iubită nu înțeleasă – Stand up cu Diana Roșca

March 7, 2021 @ 7:00 pm 8:00 pm

Vă invităm duminică, 7 martie începând cu ora 19 EST / 18 CST / 16 PST să ne descrețim frunțile și să marcăm împreună Ziua Femeii, printr-un Spectacol de stand up „Femeia este menită să fie iubită nu înțeleasă” marca Diana Roșca. Evenimentul este organizat de Romanians of DC cu prijinul American Romanian Cultural Society, Authentic Society for Language and Romanian Culture și HORA – Romanian American Cultural Center in Minnesota și se va desfășura în limba română.

Eveniment va fi transmis live prin zoom. Vă puteți înregistra aici: https://us02web.zoom.us/…/reg…/WN_uwf35DD_RoeOtoyIppgSJg

Atenție, să nu se creadă cumva că spectacolul „Femeia este menită să fie iubită nu înțeleasă” se adresează doar bărbaților! Din contră, are cineva senzația că, ele pe ele, femeile se înțeleg? Diana îmbină feminismul cu arta flirtului, atrăgând astfel simpatia ambelor „tabere.” Diana zice: “E clar, bărbații trebuie să te iubească! Dar… decât să te iubească bărbații, mai bine să nu te urască femeile!”. Aceasta e rețeta care a promovat-o și zice ea „singura rețetă pe care o știu. Așa că, la mine, expresia ‚mai bine du-te la cratiță’ nu funcționează.”

Originară din Cluj-Napoca, Diana Roșca este una dintre cei mai cunoscute actrițe de comedie / stand-up din noua generație din România și unul dintre puțini comedianți din România care au avut un episod pe Comedy Central TV. Deși piperate, show-urile sale evită vulgaritatea. Diana nu este numai o femeie de comedie, ea este și actriță, chitaristă și cântăreață dar și matematician și în prezent doctorand în dramaturgie și comedie stand-up la Universitatea Babeș-Bolyai. Începând din 2009, Diana este manager și actriță la Reflector Cultural Association, coordonator de proiect pentru granturi norvegiene și este angajată și ca actriță și colaboratoare la: Teatrul Național din Timișoara, Teatrul Național din Turda, Teatrul Național din Cluj-Napoca. A jucat așadar pe numeroase scene din România dar și din Europa și din Statele Unite.

Spectacolul este gratuit însă încurajăm participanții să facă o donație prin PayPal sau Venmo.

Organized by Romanians Of DC